top of page
1D250821-5552-4D15-97BD-CA53C4DBE3A7.jpe

Raindrop technique

Wat houdt deze massage in? 

Een prachtige combinatie van massage en etherische oliën van Young Living.

De 9 etherische oliën die gebruikt worden tijdens deze massage, hebben een weldadige invloed op zowel spiritueel, geestelijk, lichamelijk als emotioneel niveau. 


De Raindrop Techniek Massage bevordert het proces van:

  • Zelfgenezing,

  • Verbetert je spijsvertering,

  • Versterkt je immuunsysteem,

  • Brengt gedachten en emoties in balans,

  • Vermindert angst, stress en slapeloosheid,

  • Verlicht rugpijn, stijfheid en pijnlijke spieren,

  • Vermindert ontstekingen langs de wervelkolom

  • Versnelt het herstel van verkoudheid, griepinfecties & blessures.

 

598143186.jpg

De behandeling begint bij de voeten waar ik de Vitaflex techniek met verschillende olien toepas om de rug voor te bereiden op de Raindrop behandeling.

Door het druppelsgewijs (raindrop) opbrengen van de oliën op de rug met daarbij gebruik van zachte bewegingen en lichte massagetechnieken trekken de plantaardige werkstoffen in de rugspieren en helpen het lichaam de emotionele en energetische balans weer te vinden. 

 

De Raindrop techniek is in de jaren 80 ontwikkeld door D. Gary Young, de grondlegger van Young Living.

Door bepaalde massage technieken te integreren met specifieke essentiële oliën heeft Young Living een ervaring gecreëerd die zorgt dat de energie makkelijker door het hele lichaam vloeit.

De Raindrop techniek massage bevat 9 essentiële oliën die elkaar versterken en die worden aangebracht over de ruggengraat en op de voeten.

De Raindrop Techniek is het resultaat van de combinatie van de spirituele invloed van eeuwenlange rituelen van de Lakota indianen, Tibetaanse reflexologie (Vitaflex) en de laatste onderzoeken naar de essentiële oliën.  

 

Ook door het inademen van de geur die vrijkomt uit de oliën kan er al veel gebeuren.

De geurmoleculen komen namelijk via de neus in het limbisch systeem terecht.

Hier kunnen ze dan ook direct invloed uitoefenen op onze emoties.

De oliën stimuleren om los te laten en te ontspannen om op die manier bij te dragen aan een gevoel van zekerheid en onbezorgdheid.


De massage wordt afgesloten met een warme handdoek om de oliën extra goed zijn werk te kunnen laten doen. De behandeling duurt van begin tot eind 60-90 minuten, maar de oliën werken na de behandeling zeker nog een week na in de vorm van herstel en harmonisering.

Het is daarom aan te raden (net zoals na elke massage) veel water te drinken om het reinigingsproces van het lichaam te ondersteunen!

Klik hier voor de prijs
bottom of page